☆MERCEDES CLA 200 SHOOTING BRAKE 2015 2.2 MOTOR 136KS ☆
☆MERCEDES CLA 200 SHOOTING BRAKE 2015 2.2 MOTOR 136KS ☆
 
Drive Type:
Front Wheel Drive
Преносливост:
Рачен менувач
Состојба:
Половна
Врати:
5-врати
Offer Type:
Sold

☆MERCEDES CLA 200 SHOOTING BRAKE 2015 GODINA 2.2 MOTOR 136KS ☆ 

   VOZILOTO NE E OD UVOZ KUPENO OD MERCEDES MAKEDONIJA !!!

   …

☆MERCEDES CLA 200 SHOOTING BRAKE 2015 2.2 MOTOR 136KS ☆

 
Марка:
Mercedes-Benz
Drive Type:
Front Wheel Drive
Преносливост:
Рачен менувач
Состојба:
Половна
Година:
2015
Километри:
160,000км
Тип на гориво:
Дизел
Врати:
5-врати
Offer Type:
Sold